torstai 8. tammikuuta 2015

Matkalla Bangkokiin

Ensimmäinen lentomme meni hyvin ja oli ajoissa. Ehtisimme hyvin käydä syömässäkin ennen seuraavaa lentoa. Milanon kenttä oli aika selkeä ja pieni (tähän Hongkongiin verrattuna).

Hongkongiin lensimme Cathay Pacificilla. Koneeseen alettiin päästämään jo vajaa tuntia ennen lähtöä. Kun päästiin koneeseen sisään, sen sisältö oli aika yllätys. Etuosassa oli kunnon luksuspaikat, ja aina taaksepäin mentäessä näytti huonommalta. Meillä oli tietenkin ihan economy-paikat, mutta nekin olivat tilavammat kuin missään aikaisemmissa koneissa joissa oltiin oltu. Jokaiselle istumapaikalle oli laitettu tyyny, peitto ja kuulokkeet. Myös edessä olevassa istuimessa oli televisio näyttö, josta pystyi katsomaan koko lennon uusia elokuvia ja sarjoja sekä kuuntelemaan musiikkia. Lennon aikana saimme kaksi ateriaa, jotka kummatkin olivat maukkaita. Lisäksi oli mahdollista tilata veloituksetta juomia ja snackseja koko lennon ajan. Lento meni oikein mukavasti ja tosi nopeasti. Olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaan.
 
Tämän hetkisenä sijaintina on Hongkongin lentokenttä. Lento saapui 45 minuuttia etuajassa, joten meillä on kaiken kaikkiaan 16 h odottelua. Yritimme vaihtaa lentoa aikaisempaan, mutta lisämaksu olisi ollut sama kuin nykyisen lentomme, jollei kalliimpi. 

Nyt vaan hengaillaan täällä syöden, kierrellen sekä odotetaan, että päästäis jo lämpöön!

1 kommentti:

  1. Ompas raikkaan näköinen hedelmä annos. Mielikuva Hongongin kentästä oli jotain muuta , kenttä näyttää aika tyhjältä .

    VastaaPoista