perjantai 9. tammikuuta 2015

Bangkok

Viimeinenkin lento meni ongelmitta ja saavuttiin yöllä Bangkokiin. Matkatavaratkin löysi tiensä perille, vaikkei ois uskonut, kun kaikki oli menny liian hyvin. Taksi vei meidät 200 bathilla hotellille. Huone oli siisti ja mukava.


Meiän hotelli oli ilmeisesti Bang plin alueella, niin kierreltiin siellä tunnin verran ennen kun alettiin siirtymään lähemmäs Bangkokin keskustaa. Meidän piti mennä bussilla ja skytrainillä sinne, mutta ei löydetty oikeaa pysäkkiä koska kukaan ei puhunut englantia. Kuitenkin muutama paikallinen näki kun kysyimme taxia viemään meidät lähimmälle asemalle tai Khao san roadille mutta ei suostunut viemään taikka ymmärtänyt. Joten nämä paikalliset auttoivat muutamien puheluiden ja kyselyiden jälkeen meidät juuri sinne minne halusimmekin eli Khao San roadille. Älyttömän ihania ja ystävällisiä, vaikka kielimuuri olikin suuri. 

Khao san road muistuttaa lähinnä Bulgarian Sunny Beachiä. Täynnä pieniä kauppoja ja baareja. Ruoka vaan on huomattavasti parempaa. Päivällä oli suht rauhallista mutta nyt illalla kaikki juhlivat.

 
 
 
Tänään ollaan kävelty, katseltu, ihailtu ja herkuteltu. Huomenna aiotaan nousta aikasin ja lähteä katsomaan muutamia temppeleitä, jonka jälkeen otetaan suunnaksi Khiri Khan. 





Ps. Vauvabanskut on ihania.





1 kommentti: