lauantai 21. maaliskuuta 2015

BALI, Kuta

Kuta oli aika kamala. Hirveä määrä mopoja, autoja ja ihmisiä. Turisteja oli jo paljon vaikkei edes ole high season. Kadut olivat täynnä turistikrääsäkauppoja, joista jokaisesta huudeltiin ostamaan "halpaa". Kauppahuutelijoiden lisäksi oli vielä moponvuokraaja-, taksi-, ravintola- ja huumekauppiashuutelijat.



Kyllä Kutalta löytyy Kutalta olisi löytynyt myös paljon hienoja käsintehtyjä kalusteita ja muita sisustustuotteita. Siellä oli myös pari iso ostoskerkusta, joista löytyi meille tuttuja kauppoja. Tuotteet ei tosin ole halvempia kuin Suomessa/Euroopassa. Esim. Pull&Bearista ostettu t-paita maksoi 169900 rupiaa eli noin 12€, kun otin indonesian hintalapun pois alta löytyikin 7,95€ hintalappu. Ehkä se johtui eiron huonosta kurssista tai sitten aussituristeilta voi pyytää vähän enemmän. (Kuta on täynnä austraalialaisia.) 


Sai myös pitkästä aikaan nachoja, pizzaa ja pastaa!

Kutalla shoppailimme, olimme rannalla, testasimme surffausta, herkuttelimme ja kävimme vesipuistossa! 

Ranta oli ihan kiva ja pitkä. Vesi oli sameaa ja rantavedessä oli paljon roskaa. Paikalliset kertoivat, että kesällä vesistä tulee todella kirkkaat ja roskat ovat poissa. Siivottu tai ajautuneet muualle?



Vesipuisto Bali Waterbom oli kiva, mutta saman hintainen kuin Euroopankin vesipuistot. Menimme sinne jo aamulla joten saimme kiertää mäkiä rauhassa. Vasta 12 jälkeen alkoi tulla enemmän porukkaa, mutta silloinkin jonot menivät 10-15 minuutissa. Mäkiä oli sopivasti ja erilaisiakin. Rakenteilla oli myös 3 uutta mäkeä. 

Nyt ollaa ihanassa Ubudissa❤️!

1 kommentti:

  1. Olisi ihanaa olla noin lämpimässä, täällä on niin kylmää ja koleaa

    VastaaPoista