lauantai 27. maaliskuuta 2021

Blogin henkiin herätys vol 2

Heippa kaikki! Oltiin unohdettu koko blogi, kunnes meidän kaveri muistutti sen olemassa olosta. Huomasin, että olin lupaillut vuonna 2018 blogin henkiin herättämistä, mutta se jäikin vain yhteen postaukseen. Pahoittelut heille, jotka ovat postauksia odotelleet tuolloin! 

Korona on hyvin onnistunut rajoittamaan matkustusta, joten täällä reissukuumeisena luin vanhoja postauksia ensimmäiseltä reissulta kuuden vuoden takaa. Sydän tuntuu pakahtuvan, kun muistelee sitä innostusta, mitä tunsi ensimmäiselle Aasian reissulle lähtiessä. Kaikki oli uutta ja jännittävää. Näitä kaikkia ihania reissuhetkiä muistellen, voisin yrittää uudelleen blogin henkiin herättämistä. Itse ainakin olen kaivannut jotain reissaamiseen liittyvää lukemista ja ohjelmia näin korona-aikana, niin miksi en tarjoaisi sitä muille. Huomasin myös, että tätä blogia on lukenut yli 11 000 ihmistä! En todellakaan ole osannut kuvitella, että niin moni olisi löytänyt tänne. Siinä on toinen hyvä syy kirjoitella tänne! 

Pian siis palataan reissutarinoiden äärelle. Tulossa juttuja Thaimaasta, Laosista, Sumatralta, Intiasta, Japanista, Filippiineiltä, Vietnamista ja vaikka mitä muuta. Tsemppiä kaikille koteiluun! 

💛 Jessica




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti