torstai 29. tammikuuta 2015

Koh Phi Phi

Koh Phi Phillä ollaan vietetty vaan rantaelämää. Ekana päivänä oltiin biitsillä, ja illalla zekkaamassa Koh Phi Phin yöelämää. Ihan hyvät bileet oli 23 -1 aikaan mutta baarit sulkeutu jo 2:30??? Oisi luullut, että täällä päin ei oisi ees tietoa sulkemisajoista. 



Seuraavana päivänä oltiin koko päivä rannalla. 


Tänään kiivettiin viewpointille, josta jatkettiinkin kukkuloiden toisella puolella olevalle Rantee Beachille. Se oli mukava pieni ranta. Paljon rauhallisempi kuin edellisenä päivänä. Ennen auringonlaskua kiivettiin takas kukkulan päälle katsomaan auringonlaskua.  


 



Viimeinen Koh Phi Phi päivä oli vähän aktiivisempi, koska mentiin snorklausretkelle. Ensimmäinen kohde oli Maya Bay eli The Beachin ranta. Oli hienon näkönen paikka, mutta sen kauneus kärsi paljon siitä turistimäärästä. Siellä vietettiinkin aika kauan aikaa, koska veneen moottorihajosi. Kävimme uiskentelemassa hienossa paikassa, missä kalliot ympäröivät kirkkaan veden. Nyt ei muista millään sen nimeä. Näimme myös Viking Caven, kun ajelimme sen ohi. Viimeisenä paikkana kävimme Monkey Beachillä. Se oli ihan täynnä pulskia apinoita, koska ne saivat jatkuvasti turisteilta ja paikallisilta ruokaa. Apinoiden moikkailun jälkeen menimme vielä snorklailemaan sillä rannalla. Meiltä jäi välistä muutamat paikat kuten shark pointti, missä piti olla haita ja kilppareita. Syynä oli se moottorin rikkoutuminen, mikä on vissiin aika joka päiväistä. 

Illemmalla menimme rannalle testailemaan rantapingistä. Vesi oli lämpimämpää kuin ilma! Ihan kuin olisi mennyt paljuun tai kylpyammeeseen. 

2 kommenttia:

  1. Ihania maisemia ja näistähän voisi kuvitella että te olette paikanpäällä ihan kahdestaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti siellä oli ihan hirveät määrät porukkaa :D

      Poista