perjantai 1. toukokuuta 2015

BALI, Sanur

Sanur oli 1000000 x kivempi kuin Kuta. Varsinkin tähän aikaan vuodesta, siellä ei ollut paljoa turisteja. Rannalla oli paljon tilaa, ja viihtyvyyteen oltiin panostettu tekemällä jopa hengailupaikkoja. Harvinaista täällä päin...


Sanurissa oli kiva night market, missä kävimme syömässä. Siellä oli paikallinen hintataso ja tarjolla oli indonesialaista ruokaa. Ihan mukavaa! 

Toisena päivänä meidän piti mennä mangrove metsään luontopolulle, joten vuokrasimme skootterin. Päämäärää ei ikinä löytynyt. Päädyimme ajamaan Nusa Duaan. Matkalla poliisikin pysäytty ensimmäisen kerran... Siitä sitten kotona enemmän hehheh. Nusa Dua oli selvästi vähän rikkaammille turisteille, koska koko alue oli tehty kauniiksi! Pieneltä alueelta löytyi kolme rantaa eri suuntiin. Lisäksi siellä oli viihtyisä ostoskeskus hyvillä tarjouksilla! 

Seuraava päivä oli biitsipäivä...
Niin kuin sitä seuraavakin, joka oli Vappu aatto. Fiilistelimme hieman Vappua, mutta munkkeja ei löytynyt. 




Sitten tultiinkin Kutalle hakemaan Markon puku, joka oli valmis! Ja hieno! 
Meiltä myös varastettiin tänään ensimmäisen kerran. Mentiin vaihtamaan Malesian ringgitit rupioihin. Mentiin tietenkin siihen, missä oli paras kurssi. Rahanvaihtaja laski rahat pöydällä edessämme ja ilmeisesti tiputti osan pöydän alle kun pisti rahat kasaan ja antoi meille. Huomattiin se vasta hotellilla parin tunnin päästä. Mieitittiin kovin että olisiko siinä voinut kadota osa rahoista, ja lopulta päädyttiin vastaukseen kyllä. He olivat ottaneet jopa 25 % vaihtamistamme rahoista. Niinpä lähdimme takaisin rahan vaihtopisteelle. Kun pääsimme sinne ja sanoimme että haluamme rahamme, he vain totesivat hymyillen "Niin se oli 150 000 rp". Siinä sitten vaatisimme koko summaa kun he yrittivät tinkiä hymyillen, ihan kuin se olisi ollut hauskaa. Lopulta saimme koko summan, mutta oli yllättävän törkeää. Emme olisi ikinä uskoneet, että kun menemme takaisin he myöntävät hymyillen varastaneensa. Huhhuh! 

Tästä postauksesta tuli vähän luuseri. Alkaa kirjoitusinto hiipumaan, mutta ei voi paria päivää ennen lopettaa. Huomenna lähtee lento Bangkokiin. Eli byebye Indonesia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti